Loading...
Media2022-01-22T11:23:59+00:00

Podcast Leiden met een leeg hoofd #11 Jacqueline Cino

In december 2021 zocht Casper Jones mij op. Ik had hem uitgenodigd nadat ik had gelezen dat hij afscheid had genomen van zijn carrière als notaris en met zijn gezin zou gaan reizen. We kennen elkaar al jaren via de cursussen die ik gaf toen ik nog als fiscaal jurist werkzaam was bij FBN Juristen. Zijn ontwikkeling op het gebied van persoonlijk leiderschap was mij al langere tijd opgevallen en het intrigeerde mij dat hij deze stap zette. Wat ontstond was een boeiend gesprek op een mooie vrijdagmiddag. Casper maakte er een podcast van.

Artikel Rouwen is liefde in Wendy winter 2021

In het winternummer 2021 van het tijdschrift Wendy staat ik met een artikel over rouwen is liefde. Met een interview, een mindfulnessoefening, boekentips en 9 suggesties wat je kunt doen als je rouwt.

Interview in het radioprogramma Waarheen, waarvoor van NH Radio

Op 16 mei 2021 was ik te gast bij Koop Geersing in zijn radioprogramma Waarheen, waarvoor op NH Radio. Koop introduceerde mij als volgt.

Gast: Jacqueline Cino. Als haar man Martin op 55-jarige leeftijd overlijdt en zij wordt geconfronteerd met de vergankelijkheid van het leven gooit zij het roer om. Drieëntwintig jaar heeft zij dan gewerkt als fiscaal jurist. Jacqueline neemt afscheid van de drie belangrijke peilers in het leven: haar levenspartner (ongewild), haar baan (eigen keuze) en haar huis. Ze volgt haar hart en door yoga gaat ze stukje bij beetje begrijpen en accepteren wat er is gebeurd. Haar heldere geest helpt daarbij. Jacqueline is nu werkzaam als coach en yoga-docent en ze is verenigingsmanager. Yoga houdt haar op de been. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de moestuin. Op www.rouwenmetyoga.nl vind je meer informatie.

Interview in het online platform “Holistik”: Hogere rouwkunde: zo leer je ten volle leven met gemis
Lees het hele artikel: Interview “Holistik”>

Interview in het online magazine Vrouw.nl: Weduwe Jacqueline helpt lotgenoten rouwen
Lees het hele artikel: Interview “VROUW”