Loading...
Testimonials2021-11-02T14:45:46+00:00

Anderen over Jacqueline


Wat heeft Jacqueline een open persoonlijkheid, gewoon in 1 woord fantastisch. En daarbij ontzettend vakkundig. Ik voelde me direct bij haar totaal op mijn gemak.
Alina


Heel prettig. Liefdevol betrokken. Met oprechte aandacht en compassie. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Jacqueline voelde heel bekend en vertrouwd. Een zeer ervaren yogi met humor. Heel fijn.
Anoniem


Fijne warme begeleiding. Gevoel dat wat er is er ook mag zijn. Aandacht zonder oordeel.
Anoniem


Liefdevolle, aandachtige aanwezigheid.
Jacqueline, het raakt mij dat jij ziet wat nodig is.
Jennie


Integer, invoelend maar ook met een grapje tussendoor, wat ik altijd waardeer. Ze voelt aan wat de groep nodig heeft en past het programma daarop aan. Ze creëert een open en vertrouwelijke sfeer.
Judith


Vanaf het allereerste oogcontact als bijzonder open en ontvankelijk. Tijdens de weekendretraite als zorgzaam en deskundig.
Anoniem


De begeleiding van Jacqueline is zeer goed: liefdevol, persoonlijk, aandacht voor iedereen
Ingrid


Lieve, warme en betrokken vrouw met een mooie stem die veilige setting creëert.
Anoniem


Anderen over de weekendretraite


Warmte en een luisterend oor van lotgenoten, doorvoelen dat liefdevolle zelfzorg nodig is en verdiend, een verrruimd besef van de intensiteit en zwaarte van het proces waarin ik zit en vertrouwen dat ook groei mogelijk is. Een intense, maar liefdevolle reis, waarin je niet alleen staat, met lichtpuntjes op de (nog verre) horizon. En een hele fijne nieuwe lerares ontmoet.
Peter


Ik heb ervaren dat ik veel verdriet heb in mijn leven en dat ik dit heel diep heb weggestopt. Het mocht er niet zijn. Tijdens het weekend mocht mijn verdriet er zijn en werd het ook voelbaar voor mij. Doordat dit er mocht zijn, voelde ik dat ik met het wegstoppen van verdriet ik ook mijn kracht weggestopt heb. De retraite heeft mijn verdriet aan het licht gebracht. De bedekking is eraf en daardoor ervaar ik ruimte voor verdriet en voor kracht. Zowel verdriet als liefde mogen weer gaan stromen.
Jennie


Heb mezelf kunnen openstellen voor het voelen van emoties. Daarnaast nieuwe inzichten gekregen door de verhalen van andere deelnemers.
Deelnemer weekendretraite


De weekendretraite heeft me een groot verbondenheidsgevoel gebracht. Door verdriet met anderen te delen. En het gevoel iets aan het verdriet te kunnen “doen” met behulp van yoga en meditatie, zodat niet alles in mijn hoofd blijft zitten. Een zeer intense ervaring die mij veel stof tot nadenken geeft.
Alina


Fijne warme retraite waarbij verborgen verdriet er mag zijn en gedragen wordt.
Anoniem


De weekendretraite heeft mij het inzicht gegeven dat ik er ook mag zijn, en dat te accepteren. En dat ik mag praten over mijn verdriet zonder me bezwaard te voelen dat ik iemand tot “last” ben. De retraite was intens maar fijn, met een mooie groep mensen.
Gabriëlle


Een verademing – stilstaan bij wat er is en mag zijn en daarbij liefdevol ondersteund worden.
Deelnemer weekendretraite


Het weekend heeft me laten voelen dat mijn verdriet er is en mag zijn en dat mijn levensvuur weer is aangewakkerd. Ik voel dat het stroomt en dat maakt me optimistisch als ik naar de toekomst kijk. Daarnaast hebben de anderen in de groep mij een spiegel geboden. Ik heb mezelf door de jaren heen kunnen zien in verschillende stadia. Ik voelde mee met lotgenoten en ook met mijzelf. Dat ervaar ik als een groot goed.
Anoniem


Een bewust kado voor mezelf, waarbij een proces in gang is gezet dat ik nog lang zal voelen.
Judith


Intens, rustgevend en kalm weekend met gelijkgestemden waarbij yoga en reflectie de rode draad zijn.
Jorien


Het weekend heeft mij het inzicht gebracht dat verdriet de andere kant van liefde is. Dat het verlicht je verdriet met andere mensen te delen.
Anoniem


Wat een warm weekend met veel ruimte voor jezelf. Het heeft mij inzicht gebracht in een aantal zaken:
de tijd die rouw nodig heeft
ik mag rust en ruimte voor mijzelf creëren
verdriet blijft altijd bestaan en dat mag
mijn rol als moeder
Ingrid


Fijne plek om rouw te durven ontmoeten en een manier om meer lichaamsbewustzijn en daarmee meer ontspanning te creëren.
Anoniem


Het weekend heeft mij inzicht gebracht in waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb. Het heeft me teruggebracht naar mezelf, naar de rust in mezelf. Bijzonder helend in verbinding met mezelf en anderen.
Tamara