Peace Pledge Project

2020-07-29T16:06:07+00:00augustus, 2019|Categorieën: Leven, Liefde|Tags: , , , |

Leven vanuit liefdevolle vriendelijkheid en compassie

Vanmorgen had ik heel bijzondere ontmoeting met een prachtige vrouw vol van liefde en compassie, Brigitte van Baren. Als opvolger van professor dr. Johannes Witteveen zet zij zich in voor wereldvrede. Dit doet zij door middel van het Peace Pledge Project.
Peace Pledge Project brengt de spirituele leiders van de wereld bijeen om wereldvrede te bevorderen. De wereld staat in brand en het is tijd dat we handelen.
 
Vrede begint bij jezelf. Wanneer je vanuit innerlijke vrede leeft, handel je vanuit liefdevolle vriendelijkheid en compassie. Dit heeft een direct effect op je omgeving. Net als de steen die je in het water gooit een rimpeling teweeg brengt in de hele vijver. Als wij allemaal vanuit liefdevolle vriendelijkheid en compassie handelen, zetten we een stap richting wereldvrede.
 
Peace Pledge Project roept mensen op te leven in liefdevolle welwillendheid en compassie met de intentie om vrede en harmonie te bevorderen in ons persoonlijk leven en in de wereld. Klik hier om de inhoud van de petitie te lezen.
 
Ben je enthousiast geworden? Onderteken dan ook de petitie, die je hier kunt vinden. Ik zou het fijn vinden als je dit bericht deelt op social media om meer aandacht voor dit project te krijgen.